Een mooie stralende en verzorgde huid dankzij Marifique en Sothys  ...

Kom langs bij Studio Marifique en laat je verwennen door :

- Een gelaatsverzorging met de juiste producten / behandeling voor elk huidtype.

We hebben een keuze uit verschillende soorten gelaatsverzorgingen.

- Basic gelaatsverzorging = product wordt gekozen naargelang eigen huidtype en ideaal voor dat uurtje relax me-time. Beste is deze om de 4 a 6 weken te herhalen voor een mooi zichtbaar blijvend resultaat van de huid.

- Dermaplaning =  Een behandeling die voor een blijvend resultaat best elke 4 tot 6w herhaald mag worden. Toepasselijk voor normaal tot gemengde huidtypes.

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid te exfoliëren, op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen.  Een van de grootste misvattingen over dermaplaning is dat de haartjes donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon op dezelfde manier terug met dezelfde kleur. De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik. Het is een misvatting dat dermaplaning acne kan veroorzaken. Zoals je hierboven hebt gelezen, kan het bij actieve acne het probleem verergeren. In andere gevallen, zal het de kans op acne juist verkleinen, bijvoorbeeld als je snel last hebt van een verdikte hoornlaag (hyperkeratose). Dit zorgt namelijk niet alleen voor een grauwe uitstraling, maar kan ook acne in de hand werken. Dermaplaning is een aangewezen behandeling om de hoornlaag te verdunnen en de kans op acne te verminderen. Vervolgens is de huid ook beter toegankelijk voor huidverzorgingscrèmes of eventuele acnecrèmes.

MAG NIET TIJDENS OF BIJ :  - Niet tijdens zware medische behandelingen (Chemo, bestraling ...) - Niet tijdens het nemen van zware bloedverdunners - Niet tijdens een zware acute acné uitstoot - Niet bij ernstige vorm van Rosacea (couperose) - Niet bij/tijdens herpes (koortslip)

- Jeunesse Youth intensive kuur treatment Best in kuurvorm om de 2 weken met de eerste 3 opeenvolgende verzorgingen voor zichtbaar langdurend resultaat ! Extra tip : Zorg voor een goede thuisverzorging ook als u gegarandeerd blijvend resultaat wil boeken.

Een behandeling van 1u15 om de huid doeltreffend op tekenen van veroudering te behandelen. Een week na het einde van de kuur : tot 6 jaar gewonnen!*  Combinatie van saffraan en sofora met peptiden van de laatste generatie. Ze laten het de huid toe te strijden tegen oxidatieve stress en de tekenen van chronologische veroudering te overwinnen. REACTIE "Ik adviseer deze behandeling omdat hij niet alleen doeltreffend is meteen erna, maar vooral ook op lange termijn." *Tests uitgevoerd op 36 personen. Kuur van 3 verjongende Intensieve Instituutbehandelingen. Zelfevaluatie uitgevoerd 1 week na een kuur van 3 behandelingen: tot -6,2 jaar = gemiddelde van de 12 beste resultaten. Gemiddelde over totale populatie = -3,9 jaar.

- Luxe Hyaluronic Acid 4 kuur treatment = Best in kuurvorm om de 2 weken met de eerste 3 opeenvolgende verzorgingen voor zichtbaar langdurend resultaat ! Extra tip : Zorg voor een goede thuisverzorging ook als u gegarandeerd blijvend resultaat wil boeken.

Hydra Hyaluronic Acid 4 Intensief Hydraterende Behandeling. Deze hoogwaardige behandeling combineert 4 bronnen van hyaluronzuur met 2 gepatenteerde actieve ingrediënten van Sothys Advanced Research: extract van boletus 1055 (octrooi nr. 1055097) en biologische lijsterbespeptiden (octrooi nr. 2106025). +53% hydratatie**       **Experimentele evaluatie bij 20 personen na een kuur van 3 behandelingen.

Een perfecte mix van techniciteit en sensorialiteit. Deze verzorging combineert ultracomfortabele structuren met hoogperformante actieve stoffen om de huid onder te dompelen in een gevoel van welzijn en om de huid een gevoel van absolute hydratatie te bezorgen.

Voordelen : Een opgevulde huid, zichtbaar jonger: - Na 1 verzorging: tot +71% hydratatie* - Na 3 verzorgingen: hydratatie pro jeugd 100% tevredenheid**

- Luxe Detox Energie kuur treatmentBest in kuurvorm om de 2 weken met de eerste 3 opeenvolgende verzorgingen voor zichtbaar langdurend resultaat ! Extra tip : Zorg voor een goede aangepaste thuisverzorging ook als u gegarandeerd blijvend resultaat wil boeken. 

Een behandeling van 1.15 uur om de huid nieuw leven in te blazen en haar te helpen zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering. in het hart van de intensieve behandeling een exclusief trio bestanddelen vlierbes-eleutherococcus-peptiden* voor een bescherming tegen vervuiling/ ontgiftend / energie. *Behalve in de Solution révélatrice (alleen extract van biologische vlierbessen).

Voordelen : DE HUID IS OPGELADEN MET NIEUWE ENERGIE. DE TEINT IS STRALEND EN OOGT “ONTVUILD”. VERTIENVOUDIGDE RESULTATEN NA EEN KUUR VAN 3 BEHANDELINGEN: 100%: HET IS ALSOF DE HUID MEER ZUURSTOF HEEFT EN BETER KAN ADEMEN. DE HUID IS BETER BESTAND TEGEN VERMOEIDHEID EN VERVUILING.

 

 

Welkom in de wereld van Sothys.Sothys, een wereld van sensualiteit en emotie die getuigt van een verregaand raffinement, een mythische naam die symbool staat voor uitmuntendheid en prestige in schoonheidsinstituten en spa"s in de vier windstreken.Al meer dan 60 jaar eenzelfde passie voor perfectie, eenzelfde zoektocht naar de globale schoonheid die vrouwen en mannen kunnen betrachten via welzijn en efficiëntie. "La Maison Sothys", een ultragespecialiseerde signatuur, onderscheidt zich sinds de oprichting van het huis door een buitengewone inzet in onderzoek en innovatie, en profileert zich als een erkende houder van een avant-gardistische esthetische expertise. Ze ligt aan de grondslag van de Digi-Esthétique®, een exclusieve modelleringsmethode die, in combinatie met de fundamentele inbreng van de estheticiennes, het schoonheidsinstituut weet op te tillen naar het niveau van een onvergetelijke zintuiglijke beleving.

De producten :- Beantwoorden bovenstrooms aan de meest veeleisende internationale normen.

- Bevatten in de formules een minimum aan bewaarstoffen voor een maximale tolerantie en veiligheid: de onschadelijkheid van alle producten van Sothys is wetenschappelijk bewezen onder toezicht van onafhankelijke toxicologische experts.

De wereld van Sothys

KWALITEIT

De fabricage van de producten van Sothys is onderworpen aan de meest strikte kwaliteitseisen in de wereld van de cosmetica.ddDe producten :- Beantwoorden bovenstrooms aan de meest veeleisende internationale normen.

- Bevatten in de formules een minimum aan bewaarstoffen voor een maximale tolerantie en veiligheid: de onschadelijkheid van alle producten van Sothys is wetenschappelijk bewezen onder toezicht van onafhankelijke toxicologische experts.

- Komen tot stand in een gecontroleerde atmosfeer en in overeenstemming met de Franse BPF-normen (Bonne Pratique de Fabrication), OHSAS 18001 en ISO 9001.- Zijn volkomen traceerbaar, van bij het ontwerp tot het moment dat ze in de handel worden gebracht, onder meer via een ethisch comité voor cosmeDe wereld van Sothys

KWALITEIT

De fabricage van de producten van Sothys is onderworpen aan de meest strikte kwaliteitseisen in de wereld van de cosmetica.ddDe producten :- Beantwoorden bovenstrooms aan de meest veeleisende internationale normen.

- Bevatten in de formules een minimum aan bewaarstoffen voor een maximale tolerantie en veiligheid: de onschadelijkheid van alle producten van Sothys is wetenschappelijk bewezen onder toezicht van onafhankelijke toxicologische experts.

- Komen tot stand in een gecontroleerde atmosfeer en in overeenstemming met de Franse BPF-normen (Bonne Pratique de Fabrication), OHSAS 18001 en ISO 9001.- Zijn volkomen traceerbaar, van bij het ontwerp tot het moment dat ze in de handel wordEN VOOR GELAATSVERZORGING VINDT U IN DE MAP "Prijzen 2021" !!

 

sothys gelaatsverzorging huid makeup marifique gelaat skincare