Studio Marifique Beauty Schoonheidsspecialiste Henna brows lashlifting makeup

" LET'S deal with it and "TERUG OPBOUWEN "

     

How to ...

Het leven zoals het nu is "Terug van het begin".

Hi iedereen,

We zijn terug open en dit wil ik graag even in de bloemetjes zetten. Gemakkelijk is het zeker niet hoor. Alles wat ik het afgelopen jaar had opgebouwd is eigelijk een beetje op 9 weken tijd ingestort. De grote schuldige hieraan is natuurlijk het corona virus Covid-19. Kunnen jullie geloven dat wanneer ik dit woord hoor, echt kippenvel krijg op mijn armen. Het bepaald jammer genoeg nog steeds ons leven en de angst die we hiervoor delen.

Zoals al mijn andere collega's heeft ook mijn salon in totaal 9 weken zijn deuren verplicht moeten sluiten. De meeste van mijn collega's bieden ook pedicure en een manicure aan. Hierdoor hebben zij met de heropening een groot klantenbestand die de nood hebben om direct terug te keren bij heropening, waardoor hun agenda's weer helemaal volboekt zijn. Pas op, ik zeg niet dat mijn collega's het gemakkelijk hebben hoor. Begrijp mij niet verkeerd en ik steek hun zeker ook een hart onder de riem voor deze tijden.

Wat ik eigelijk wil zeggen is dat mijn salon niet echt een klassiek schoonheidssalon is. Je kan bij Studio Marifique terecht voor gelaatsverzorgingen, henna brows, lashliftings, makeup look, prive workshops.  Dit zijn allemaal echte luxe treatments en geen grote noodzakelijkheden zoals een pedicure en manicure. Zelf heb ik ook het gevoel dat de mensen toch nog een vorm van angst hebben om naar de studio te komen, waardoor ik terug een trage opbouw heb. 

Wat ik hier aanbied in mijn beautysalon was destijds echt een bewuste keuze hoor, want ik wil alleen iets doen waar mijn passie ligt. Jammer genoeg heeft dit daarom ook zijn nadelen en tja zo een corona crisis kon niemand voorspellen natuurlijk he.

Op dit moment is mijn hoofd soms echt een tol vanbinnen. Over alles begin ik na te denken wat ik allemaal kan doen om snel een nieuwe opbouw te creëren. Toch kan ik steeds net op tijd terug mijn verstand erbij houden om niets te doen waar ik later spijt van zou krijgen. Bijna was ik ingeschreven voor een extra opleiding, maar waarom zou ik nu plots iets doen waar niet mijn hart ligt. TOCH?

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat mijn salon terug zijn mooie glorie gaat krijgen, waar ik zelf zo hard voor gewerkt heb het afgelopen jaar. Deze glorie heb ik ook aan mijn klanten te danken die mij het afgelopen jaar bezocht en gesteund hebben.

Ook weet ik niet hoe vele dit doen, maar er zijn vele zelfstandige die in de media verschijnen met hun kleine ondernemingen en dan denk ik "Hey, dit wil ik ook wel". Wie wil nu niet extra media aandacht. TOCH?  

Ach, we zullen gewoon ons eigen ding blijven doen waar we goed in zijn. We maken live makeup tutorials via instagram, We blijven gespecialiseerd in het plaatsen van lashlifts en ik blijf jullie heel graag met heel mijn hart extra mooi maken voor jullie huwelijk en of andere gelegenheden. Jullie laten stralen is mijn grootste passie van allemaal. Jullie met een brede glimlach naar buiten laten gaan, daar word ik zelf gelukkig van en dan heb ik mijn doel van de dag bereikt.

 

LIEFS,

Marijke

How to... blogger met veel dromen en uitdagingen

Lieve warme groetjes en virtuele knuffels,
xxx
 
Tips, Tricks & Trends by STUDIO MARIFIQUE